Napísali nám…

25 októbra, 2024
Napisali-nam-04-1200x900.png

Dobrý deň. Chcela by som poďakovať pani dr. Kristíne Lukáčovej v ambulancii ORL za profesionálny prístup. S dcérou som išla,mala silné bolesti ucha. Bola milá,ústretová. Vyšetrila, nasadila liečbu. Všetko vysvetlila. Ešte raz ďakujem pani doktorke. Prajem jej veľa úspechov.


Dobrý deň

Touto cestou by som sa chcel podakovat personalu  Neurologickej kliniky za vynikajúcu starostlivost pri liečbe mojej chrbtice.

Este raz veľka vďaka.

S úctou

Stefan


Týmto by som chcel poďakovať Vašej nemocnici a hlavne kožnému oddeleniu kde som prednedávnom ležal a môžem povedať že nikde som sa tak dobre necítil a to som bol aj vo vyspelých zahraničných nemocniciach . Jedlo máte chutné a aj v dostatočnom množstve ale na tom oddelení je to vo vynikajúcom stave tam sa ozaj už ani nič nedá zlepšiť v tak perfektnom stave to tam je či kolektív doktori starostlivosť neskutočne dobrá a hlavne odbornosť je tam na veľmi vysokej úrovni vždy ma dali do poriadku a proste tí ľudia sú tam na správnom mieste
Bol som aj u nás v Leviciach ale to sa ani z veľmi veľkej diaľky nedá porovnávať
Čiže ešte raz chcem poďakovať p. primárke Baloghovej a jej tímu svoju prácu si robia skvelo a dúfam že im to aj ostane.

Ďakujem, Ľuboš


Veľmi pekne ďakujeme lekárom a sestrám Gynekologicko-pôrodnickej kliniky FNsP Nové Zámky, ktorí v júni 2023 a júli 2024 pomohli priviesť na svet naše vytúžené deti Melisszu a Améliu. Špeciálne poďakovanie za vysoké nasadenie, profesionalitu, starostlivosť a pomoc patrí doktorke N. Czapárikovej a pôrodnej asistentke A. Bartovej.

S pozdravom Ildikó


Pekny den, chcem sa touto cestou podakovat za zachranu PDK,hoci bolo nutne amputovat prst,ale este stale mam cele chodidlo. Velka vdaka patri personalu na Chirurgickej klinike pod vedenim pana MUDr. Silvester Demo , ktorí sa o mna maximalne starali pocas mojho pobytu od 15.08.24 do 23.08.2024.

Velmi pekne Dakujem … Ladislav

 

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021