Kávička na malíčka

25 septembra, 2024
Predcasniatko_kampan-1200x900.jpeg

Pozývame vás podporiť výnimočnú kampaň „Kávička na malíčka“, ktorá sa koná od 23. septembra do 6. októbra 2024. Stačí, ak zájdete do vašej obľúbenej kaviarne – Caffé Trieste, Castle Cafe alebo Kaviareň Pánbach – a doprajete si šálku kávy, ktorá môže znamenať viac, než si myslíte. Výťažok z tejto akcie poputuje na podporu našej Neonatológie, konkrétne na nákup dýchacích prístrojov pre predčasne narodené deti.

Pomôžme tým najmenším bojovníkom spolu – zastavte sa na kávu, prispejte a podporte predčasniatka na ich ceste k zdravému životu.

Ďakujeme, že ste súčasťou tejto krásnej myšlienky!

Zapojené prevádzky:

  • Caffé TRIESTE Nové Zámky – Turecká 24
  • Castle Cafe – Hlavné námestie 11
  • Kaviareň Pánbach – M.R.Štefánika 1

 

Viac informácií: https://malicek.sk/novinky/a/432_kvika-na-malka

 

kampaň Kávička na malíčka

 

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021

Vážení zákazníci, dovoľujeme si Vás informovať, že z dôvodu inventúry bude naša verejná lekáreň zatvorená dňa 30. septembra 2024. Ďakujeme za pochopenie.