Napísali nám…

15 júla, 2024
Napisali-nam-04-1200x900.png

Pekny den,

chcem sa pidakovat v troch pripadoch.Prva skusenost bola na prelome rokov 2021 a 2022, kde som stravil par dni pred pred silvestrom a po so zapalom pluc na 4.poschodi pod vedenim p. Mudr Habrmanovej. Velke dakujem za vyliecenie.

Druha skusenost bola dna 11.5.2024 kde na pohotovosti mi osetrili palec lavej nohy nakolko mi na palec padli dvere. Za ludsky pristup podakovanie patri p.Mudr Jankechovi a prislusnej sestricke ktorej meno som si v tom zhone nezapamatal.

Prijaty som bol este personalom predoslej smeny. Osetreny som bol o 18.50h. Velke dakujem celemu personalu na pohotovosti. Tretia skusenost je nedavna.Bol som hospitalizovany v dnoch 7.6 -16.6.2024 na koznom oddeleni na 7.poschodi. V tomto pripade sa chcem podakovat kazdemu od prijimacej kancelarie cez doktorky a sestricky.Starali ste sa o mna s velkym zapalom.

Hospitalizovany som bol s „ružou“ na pravej nohe. Dostali ste ma z toho najhorsieho. Velmi velke dakujem vam posielam…. so zelanim harmonickych dni …. Ladislav


 

Vážený pán riaditeľ

Touto cestou chcem vysloviť úprimné poďakovanie za starostlivosť, ktorá mi bola poskytnutá počas hospitalizácie na KVL 1 od 08.06.24-14.06.21.
Vyzdvihujem profesionálny a ľudsky prístup ošetrujúceho lekára MUDr. Davida Bartu.

Veľmi si vážim prácu všetkých zamestnancov na oddelení a chcela by som sa poďakovať všetkým lekárom, sestrám a ostatným pracovníkom na oddelení. Po celú dobu hospitalizácie som sa stretla s maximálne ústretovým , ľudským a profesionálnym prístupom . Oceňujem ich náročnú a obetavú prácu.

Môžete byť hrdý na takýchto zamestnancov. Chcem im do budúcnosti zaželať veľa zdravia, pracovných úspechov a spokojných pacientov.
Ďakujem celému oddeleniu za všetko, máte moju úctu a obdiv.

Miroslava


 

Dobrý deň,

touto cestou sa chcem poďakovať ako pacientka skvelému tímu dermatovenerologickej kliniky FNsP pod vedením pani primárky MUDr. Eriky Baloghovej za milý, ochotný a profesionálny prístup počas mojej liečby. Ďakujem mojej prijímacej lekárke úžasnej MUDr.

Michaele Markovej a hlavne MUDr. Drahomíre Berkyovej, starostlivej odborníčke, ktorá navrhla liečbu a moju hospitalizáciu. Vďaka patrí všetkým pani doktorkám, sestričkám ako aj pomocnému personálu s ktorými som prišla do kontaktu na oddelení resp. v ambulanciách na prízemí.

So srdečným pozdravom
Eva L. z Nových Zámkov

PS: Pozdravujem kuchyňu ! Strava bola dobrá!!!!


 

Milí pán primár,milé sestričky,milí ošetrovatelia  oddelenia úrazovej chirurgie.

Bola som pacientkou na vašom oddelení od 12.6.Chcem sa poďakovať celemu personálu,pánovi primarovy,pani sestričkám aj pánom ošetrovatelom za ochotný,milí,ústretový  prístup.Patrí Vam môj obdiv,úcta a vďaka.Nikdy nám nechýbal mily úsmev či mile slovo.

Musím pochváliť aj stravu,bola postačujúca a chutna.Budem  na Vás spomínať v dobrom!Zelam kazdemu na oddeleni pevné zdravie, sily a vytrvalosť,dobrých pacientov ku každodennej náročnej práci.Ďakujem❤️

S pozdravom  Vaša pacienta Barbora Š. z izby číslo 510/2


 

Veľké poďakovanie patrí Otorinolaryngologickemu oddeleniu a jeho skvelému tímu Mudr. Salama O.M. Abdullah. Anne Kovačovej , Viktorii Halasiovej na čele s úžasnou hlavnou sestrou Katarínou Kneip Rehorovou.
je to užasne zohratý tím, ktorí ochotne a s láskou pomôžu, poradia a robia svoju prácu svedomito a zodpovedne.

Velké Dakujem
Ludmila


 

Rád by som vyjadril svoje poďakovanie a uznanie p. primárovi traumatológie, MUDr. Górovi za to, že mi s tímom svojich kolegov lekárov opätovne zachránil nohu, ktorej prednedávnom hrozila amputácia.

Ďalej chcem poďakovať celému personálu oddelenia tramatológie za príkladnú starostlivosť a ľudský prístup k pacientom napriek nie vždy ideálnym pracovným podmienkam. Ďakujem.
Jaroslav


 

Dobrý deň,

chcem sa touto cestou úprimne poďakovať p. primárovi oddelenia a celému personálu Koronárenej jednotky, pod vedením MUDr. Meszárosovej za vysoko profesionálny a ústretový prístup počas mojej hospitalizácie. Želám každému na oddelení pevné zdravie, silu a vytrvalosť pri Vašej náročnej každodennej práci.

S úctou pacient Milan

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021