Po oddeleniach nemocnice

17 októbra, 2024
Po-Oddeleniach-Nemocnice-Navsteva-II.-Internej-Kliniky-21-1200x901.jpg

S radosťou pokračujem v našich návštevách po oddeleniach nemocnice. Tentokrát som navštívil II. internú kliniku, ktorá sa môže pochváliť vysokou obložnosťou až 91 %, ktorú poskytuje na 58 lôžkach. Naša klinika je známa nielen pre pacientov z okresu Nové Zámky, ale aj pre mimorajónych pacientov, ktorí majú dôveru voči našim odborníkom.

II. interná klinika poskytuje diagnostické a terapeutické služby v odbore vnútorné lekárstvo a špecializované vyšetrenia z oblasti nefrológie, endokrinológie, diabetológie, kardiológie a gastroenterológie. Na JIMS je intenzívna starostlivosť o pacientov, ktorí vyžadujú náročnejšiu diagnostiku a liečbu. Naši odborníci poskytujú komplexnú liečbu, vrátane enterálnej a parenterálnej výživy.

Moja návšteva II. internej kliniky bola ďalším dôkazom profesionality a angažovanosti celého tímu. Verím, že s pokračujúcou rekonštrukciou a optimalizáciou našich procesov budeme schopní poskytovať ešte lepšiu starostlivosť našim pacientom.

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021