Napísali nám…

4 októbra, 2024
Napisali-nam-04-1200x900.png

Dobrý deň.
Chcela by som sa z celého srdca poďakovať za odborný, profesionálny, ľudský prístup pani doktorke Czapárikovej z gynekologického oddelenia, ktorá bola pri mojom pôrode. Neskutočne si ju vážim a budem jej navždy vďačná. Je profesionál a hlavne má ľudský prístup čo v tejto dobe chýba veľa ľuďom v každom profesijnom odvetví. Ešte raz obrovská vďaka. Katarína


Dobrý deň, chcela by som sa Vám touto formou poďakovať za možnosť byť zaradená, spolu s deťmi, do ambulantnej starostlivosti hematologickej ambulancie Ústavu hematológie FNsP NZ aj napriek skutočnosti, že nepatríme do Vášho rajónu. V Nitre sme boli žiaľ odmietnutí. U Vás sa nám dostalo vysoko profesionálneho a ľudského prístupu zo strany sestričiek i lekárov spomínanej ambulancie. Podobnú skúsenosť mám už aj z minulosti, kedy som po návšteve viacerých lekárov v Nitre skončila na operačnom zákroku u Vás na oddelení ORL u MUDr. Kurinca.
Veľké ďakujem za Váš dlhodobý vysoko profesionálny prístup a ochotu pomôcť.
S prianím všetkého dobrého
Jana


dobrý deň. chcela by som sa srdečne poďakovať na gynekologickom oddelení pani doktorke Czapárikovej, ktorá bola pri pôrode mojej dcéry dňa 8.8.2024. Je to skvelá, šikovná , odborníčka s ľudským prístupom . klobúk dole bola som maximálne spokojná. Katarína


Rada by som podakovala Ortopédickej klin.,celemu kolektívu za profesionallny a ludský pristup,kde som bola hospit.od 26 do 29.8. Este raz velke dakujem s pozdravom zostava Helena


Vážený pán/ vážená pani,

 

V poslednom júlovom týždni som bol vo vážnom zdravotnom stave prevezený s RZP a hospitalizovaný na 11.poschodím novozámockej nemocnici. Bola to druhá hospitalizácia v priebehu dvoch rokoch.

V roku 2022 som sa na hore uvedenom oddelení infikoval Covidom kvôli neopatrnosti a zanedbanej starostlivosti stredného zdravotného personálu ktorých hrubosť ma zaskočila. Toto zanechalo nezvratné zmeny na mojom zdravotnom stave. Hoci starostlivosť MudDr. Uhliarika bola ukážková.

 

Avšak tohtoročná hospitalizácia bola úplným opakom predchádzajúcej skúsenosti. Vzorná starostlivosť, opatera a rešpektovanie pacienta sprevádzala môj pobyt. Poriadku a starostlivosti o hygienu a potreby pacientov vzorne organizovala pani Alžbeta. Temer všetky sestry, najmä Katarína a ďalšie, sa o nás vzorne starali. Mužskí ošetrovatelia pružne riešili aj delikátne problémy.

Veľmi starostlivá ošetrujúca lekárka MudDr. Vogelová sa často informovala o náš zdravotný stav a radila sa s odborníkmi aby vyriešila všetky problémy na jednotlivých oddeleniach v nemocnici napriek množstvu pacientov ktoré mala.

Ďakujem všetkým zamestnancom interného oddelenia za ich namáhavú a obetavú prácu.

Samozrejme kritické sú historické postele a preplnené izby prevyšujúce ich kapacitu.

S pozdravom vďačný pacient

Jozef


Dobry den,

Chcel by som sa touto formou velmi pekne podakovat „Fakultnej nemocnici s poliklinikou Nove Zamky“ za starostlivost ktora mi bola poskytnuta po mojej autonehode dna 14.8.2024.
Obzvlast by som sa rad podakoval oddeleniu „urazovej chirurgie“. Vsetkym doktorom/doktorkam a specialne sestrickam/personalu ktory sa o mna cely cas ochotne starali a boli velmi mili a ustretovi.
Cely moj pobyt na lozku vdaka nim prebehol rychlo a bez jedinenej negativnej skusenosti. Som z celeho srdca uprimne vdacny za pomoc a celkovu starostlivost.
Dakujem.

S pozdravom,
Rudolf


Dobrý deň, touto cestou by sme sa chceli v mene našej maminky Agneši poďakovať za najlepšiu starostlivosť počas jej hospitalizácie vo vašej nemocnici na 8.poschodí – oddelenie klinickej onkológie.

Dňa 4.7.2024 bola hospitalizovaná k vám vo veľmi zlom kritickom zdravotnom stave, a nevypadalo to s ňou najlepšie.

Vďaka výbornej starostlivosti a prístupu pána primára – MUDr P. Dema , doktorky MUDr. H. Molnárovej a vďaka celému personálu oddelenia  klinickej onkológie ( ošetrovatelia a sestričky)  sa im podaril asi ,,zázrak,,  a dali nám ju dokopy, doslova postavili na nohy. 😊

Postarali sa o ňu ukážkovo a patrí im naša obrovská vďaka.

Po všetkom čím si posledné mesiace prešla, akou chorobou bojuje a v akom stave bola hospitalizovaná , jej pomohli a bola 6.8.2024 prepustená domov.

Teraz je na tom dobre a tešíme sa z nej, že je tu medzi nami. 😊  Konečne má aj ona úsmev na tvári.

Ďakujeme ešte raz za všetko 😊

S pozdravom celá rodina Agneši


Ďakujem oddeleniu klinickej onkológie na 8.poschodi za poskytnutú zdravotnú starostlivosť.
Za prejavenú ochotu,obetavosť a profesionálny vľudný prístup k pacientom vyjadrujem celému oddeleniu pod vedením MUDr. Dema obdiv a úctu.
Vaša pacientka Tatiana


Píšem Vám v súvislosti s hospitalizáciou môjho otca, Pavla Borovičku na internom oddelení Vašej nemocnice v júni tohto roka.

Môj otec bol u Vás hospitalizovaný so závažným zdravotným stavom, ktorý si vyžadoval intenzívnu starostlivosť a odbornú pozornosť.

Touto cestou by som Vám chcela vyjadriť svoju hlbokú vďačnosť za príkladnú starostlivosť, ktorá mu bola poskytnutá. Vysoko si vážim odbornú starostlivosť lekárov a zdravotného personálu pod vedením pána primára prof. MUDr. Mariána Karvaja, PhD., MBA počas celej hospitalizácie.

Rovnako by som chcela vyzdvihnúť prácu sociálnej sestry Sádockej, ktorej prístup a podpora pri otcovom prepustení boli pre nás neoceniteľné. Otec zostal imobilný a vyžadoval si 24 hodinovú starostlivosť, takže sme sa náhle ocitli v situácii, v ktorej sme sa vôbec nevedeli orientovať.

Sestra Sádocká nám poskytla výnimočnú starostlivosť, bola milá, profesionálna, pomohla nám pri riešení všetkých administratívnych záležitostí spojených s ďalšou starostlivosťou o otca. Táto pomoc nám veľmi pomohla zvládnuť náročnú situáciu.

Obornosť, ľudskosť a neúnavná práca všetkých spomenutých mali v tomto náročnom období nesmierny význam nielen pre zdravotný stav môjho otca, ale aj pre celú našu rodinu. Vysoko oceňujem Vašu oddanosť povolaniu, pozornosť a empatiu.

Vaša práca je často náročná a nedocenená, preto aspoň touto cestou vyjadrujem to, ako veľmi si vážim Vašu obetavosť a profesionalitu.

Ešte raz Vám všetkým úprimne ďakujem za Vašu starostlivosť a želám Vám veľa síl a úspechov vo Vašej dôležitej práci.

S úctou a vďakou, Dáša


Veľká vďaka urazovemu chirurgovi, Mudr. Romanovi Korotchenkovi z Nových Zámkov za profesionálnu pomoc a veľmi ľudsky prístup, z ktorého je zrejmý skutočný zaujem o pacienta a snaha urobiť pre neho maximum. Mala som na neho šťastie v krátkej dobe opakovane. Som mu veľmi vďačná. Človek, aj keď uboleny, odchádza od neho s pocitom spokojnosti, ze bolo o neho príkladne, so ZÁUJMOM a OCHOTNE postarané, čo je dnes skôr výnimka. Ešte raz vďaka za takýchto lekarov so srdcom a nech sú príkladom pre iných.

Daniela


Chcel by som sa poďakovať Dermatovenerologickej klinike za milý a profesionálny prístup počas mojej hospitalizácie na oddelení.Veľká vďaka patrí pani primárke,lekárkam a celému zdravotníckemu personálu.ĎAKUJEM pacient Milan


Dobrý deň

Dňa 13.09.2024 cca okolo 21 hod. som bol RZP privezený na urgentný príjem do Vašej nemocnice.

Týmto by som  Vás chcel  veľmi pekne poprosiť o odovzdanie môjho úprimného poďakovania a obdivu pracovníkom , ktorí boli toho času v službe a to najmä ošetrovateľovi za jeho profesionálny prístup a veľkú ochotu pomôcť myslím aj nad ramec jeho pracovných povinností , všetkým zdravotným sestrám za ich  za ich ochotu , ľudský prístup a profesionalitu a samozrejme tiež službukonajúcim lekárom za ich veľmi rýchle a  profesionálne riešenie môjho problému.

Veľmi Vás týmto prosím ak by bolo možné toto moje poďakovanie odovzdať tým pracovníkom, pretože naozaj som sa s takým  úžasným prístupom k pacientovi veľmi dávno nestretol a v dnešnej dobe je to veľmi vzácne.

S pozdravom a ešte raz s vďakou a obdivom

Roman


Všetkým pracovníkom chirurgickej kliniky za vzornú starostlivosť počas hospitalizácie 3.9. – 8.9.24.
Veľa spokojných pacientov a dobré interpersonálne vzťahy. Ešte obdiv a vďaka.

Ján


Dobrý deň,

rád by som touto formou vyjadril úctu a poďakoval sa MUDr. Lucii Galbavej z dermatovenerologického oddelenia Fakultnej nemocnice Nové Zámky a jej tímu, z ktorého vyzdvihujem profesionalitu Klaudie Horáčkovej.

Poďakovanie za úspešné vyliečenie psoriázy a poďakovanie za vytvorenie priestoru, kde sa človek rád nachádza, kam sa rád vracia.

Takže: milá pani doktor Lucia Galbavá ďakujem a skláňam sa pred vami.

Norbert


Úprimné poďakovanie Oddeleniu úrazovej chirurgie vo FN Nové Zámky, kde odborný zdravotnícky personál veľmi zodpovedne a ochotne rieši liečbu môjho syna. Prajeme im všetkým dobré zdravie a priaznivé pracovné podmienky k výkonu ich dôležitej práce! Melinda a Daniel


Touto cestou sa chcem s celého srdca poďakovať chirurgickej oddelenie za obetavú a odbornú starostlivosť počas mojej hospitalizácie a neposlednom rade pánovi doktorovi Habrmanovi za záchranu môjho života. Ešte raz veľká vďaka. Ildikó


Touto cestou by som sa chcel poďakovať lekárom, sestrám, ošetrovatelom a nie v poslednej rade aj celému operačnému týmu, ktorý sa o mňa starali a spríjemnili mi pobyt vo vašej nemocnici. Všetci boli milý, ústretový a ochotný odpovedať mi na moje (niekedy aj možno blbé) otázky. S ochotou mi vo všetkých veciach pomáhali.
Aj keď človek nechodí rád do nemocnice, sem sa vrátim s radosťou, keď budem potrebovať.
Prajem Vám veľa pohody
Kristián


Dobry den.

Bol som u vas hospitalizovaný so Guillian Barré syndromom na Neurologickom oddelení od 15.9.2024 do 26.9.2024.

Chcel by som sa poďakovat celému tímu na Neurologigkom oddelení, ktorý sa o mňa starali počas mojej liečby. Všetkým ďakujem za profesionálny a ludský píistup ku mne.

Ďakujem , doktorom, doktorkám,sestrikám,psychologičke, rehabilitacným pracovníkom (Gabriel Annus a jeho tim, skvelí, profesionálny pristup) a aj pomocnemu personalu.

Osobitne by som chcel vyzdvyhnut pana doktora MUDr. Erdei Gergely, ktorý bol veľmi profesionány, odborný a ochotný odpovedať na otazky , vsetko vysvetlil.

Je vidno , že pán doktor robí svoju robotu s radosťou, že ho aj baví čo robí. Bodaj by bolo viac takých ludí a doktorov ako je pan doktor.

Prajem vám pekny deň.

Váš pacient

Adrián

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021

Vážení zákazníci, dovoľujeme si Vás informovať, že z dôvodu inventúry bude naša verejná lekáreň zatvorená dňa 30. septembra 2024. Ďakujeme za pochopenie.