Nová spolupráca medzi FNsP Nové Zámky a poliklinikou Štúrovo!

9 augusta, 2024
Nova-spolupraca-medzi-FNsP-Nove-Zamky-a-poliklinikou-Sturovo-1-1200x900.jpg

S potešením oznamujeme, že Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky pokračuje v rozširovaní dobrých partnerských vzťahov, tentokrát sme nadviazali na novú spoluprácu s poliklinikou Štúrovo. JUDr. Mgr. Mikuláš Blaško, riaditeľ FNsP Nové Zámky a riaditeľ polikliniky Štúrovo Mgr. Ondrej Czékus podpísali memorandum o spolupráci.

Táto spolupráca predstavuje ďalší krok k zlepšeniu zdravotnej starostlivosti pre našich pacientov. Cieľom spolupráce je zdieľanie odborných poznatkov, zdrojov a technológií, ktoré prispejú k vyššej kvalite poskytovaných služieb a lepšej dostupnosti zdravotnej starostlivosti v regióne.

Tešíme sa na spoločné projekty a úspechy, ktoré nám táto spolupráca prinesie!

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021