Nový inkubátor

18 júla, 2024
Novy-inkubator-fnspnz-1-1200x900.jpg

S veľkou radosťou Vám oznamujeme, že FNsP Nové Zámky dostala od mesta Nové Zámky a spoločnosti Bytkomfort s.r.o. finančný dar na zakúpenie nového inkubátora do Hniezda záchrany. Tento dar nám umožní ešte efektívnejšie pomáhať tým najzraniteľnejším – novorodencom, ktorí potrebujú okamžitú starostlivosť a ochranu.

Chceme vyjadriť našu hlbokú vďaku pánovi Ing. Lukášovi Štefánikovi, konateľovi spoločnosti Bytkomfort s.r.o., a pánovi PhDr. Mgr. Art. Otokarovi Kleinovi, ArtD., primátorovi mesta Nové Zámky, za ich neoceniteľnú podporu a prínos k zlepšeniu našich zdravotníckych služieb.

Vaša štedrosť a spolupráca sú kľúčom k záchrane mnohých malých životov a zlepšeniu podmienok pre našich najmenších pacientov. Ďakujeme Vám za dôveru a podporu, ktorú nám prejavujete.

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Posledné príspevky

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021