Napísali nám…

21 júna, 2024
Napisali-nam-04-1200x900.png

Som pacient zo Štúrova. Bol som niekoľko dni v nemocnici na oddeleni urazovej churururgie NsPK v NZ.Chcem sa touto cestou uprimne podakovat celemu personalu za vysoko profesionalny a ustretovy pristup pocas nemocnicneho pobytu.Od pana primara,doktorov,sestriciek,osetrovatelov,upratovacik jednoducho celemu personalu patri môj obdiv,ucta a vdaka.Nikdy nechybal mily usmev či mile slovo.Musim pochvali i stravu,bola dostatočná a chutna.Uz sa liecim doma ,no budem spominat na liecenie na Vasom oddeleni len v peknom a dobrom!Zelam kazdemu na oddeleni pevne zdravie, sily a vytrvalosti ku kazdodennej narocnej Vasej praci!S uctou pacient Jozef M.

 


Dobrý deň, touto cestou vyjadrujem moju spokojnosť s prácou tímu na očnom (nelôžkovom odelení), ďakujem za vyšetrenie a liečbu aj ako pacient aj ako príbuzná, ďakujem za milý, ochotný, ústretový prístup, snahu pomôcť a informovať s trpezlivosťou. Mojou lekárkou je p. dr Gulyásová G., sestričky po mene nepoznám, ale v každej ambulancii- vyšetrovni vrátane recepcie boli skutočne milé a profesionálne, pričom chodba bola vždy plná pacientov, teda práce majú veľmi veľa. Monika

 


Veľmi pekne ďakujem MUDr. Erikovi Feszlerovi, ktorý mi na CPO veľmi ochotne a profesionálne ošetril a zašil tržné poranenie. Slávka

 


Dobrý deň, chcel by som sa nesmierne poďakovať celému teamu psychiatrického oddelenia. Bol som veľmi spokojný s Pani Dr aj Pánom Dr ktorý mi veľmi pomohli. Taktiež veľká vďaka patrí sestričkám ktoré sa o nás s ochotou starali, boli veľmi milé a ľudské. Strávil som tam 2 týždne, no s partiou s ktorou som tam bol by som išiel aj 100 krát.

S pozdravom Patrik

 


Dobrý deň,

týmto emailom by som chcel vyjadriť svoju obrovskú vďaku lekárom , sestrám,ošetrovateľom a celému personálu NSPNz.

Strávil som v novozámockej nemocnici dosť času a teda som sa rozhodol pre tento mail.
Po nehode som sa ocitol v dosť vážnom stave ,bolo mi treba operovat kĺb a panvu . Po rýchlom jednaní pána primára Góru s chirurgom-špecialistom na tieto operácie p.dr Magalom bol dohodnutý dátum a keďže je pán dr. Magala z BA ,bol veľmi ochotný prísť . Bol som veľmi rád, že ma nemuseli transportovat do BA,pán dr. Magala nemal problém prísť. Operácia sa podarila…trvala skoro 9 hodín.
Ale telo mi neprijalo jednu dlahu , ktorú som mal voperovanú na panve , takže sme sa museli znova spojiť s dr.Magalom a riešili sme to. Operovať ma hneď nemohol keďže mi v júni minulého roka dr.Juhas operoval stomiu na tenkom čreve.
Nakoniec sme sa dohodli a 13.5 mi bola vyoperovaná dlaha a rana sa čistila vac systémom.
Chcel by som len poďakovať ,že bolo umožnené dr. Magalovi ma operovat tu v NZ. Veľmi veľká vďaka ide aj p. primárovi OÚCH Gorovi a vlastne celému oddeleniu ,ktoré pracovalo na 110 %…musím veľmi pochváliť sestričky a ošetrovateľov. Nesmiem zabudnúť na dr.Juhása ,ktorý mal na starosti moje pretrhnuté črevo a nebyť jeho ,už tu možno niesom.
Toto opísané v pár riadkoch,trvalo rok a pol. Teraz som po poslednej operácii a čaká ma rekonvalescencia …

Ďalej už len môžem napísať jedno…ĎAKUJEM

Ďakujem

Lukáš


Dobrý deň, chcela by som veľmi pekne poďakovať všetkým lekárom, zdravotným sestrám a pomocnému personálu Pediatrickej kliniky za starostlivosť o nášho syna Markusa počas jeho hospitalizácie. Všetkým patrí veľká vďaka za ich prístup k detskému pacientovi a želám Pediatrickej klinike ešte veľa úspešne vyliečených detí a spokojných rodičov. Rodičia Markusa V.

 


Dobrý deň,

rád by som sa poďakoval a vyjadril úctu dermatovenerologickej ambulancii patriacu pod gesciu MUDr.Lucii Galbavej, ktorá svoju odbornosť dopĺňa nonšalantne aristokratickou osobnosťou.

Taktiež šarmantná asistentka Klaudia Horáčková prispieva tomu, že človek je takmer rád, že je psoriatikom a môže byť hosťom v spomínanej pozitivizmom nabitej ambulancii.

Ďakujem

Norbert-pacient

 


Vážený zdravotnícky tím urgentného príjimu.

Veľmi sa chcem poďakovať za kus dobrej práce, ktorú ste ukázali počas posledných 3 dní – piatok, sobota, nedeľa a pomohli ste mi stabilizovať akútny abces na líci a zabrániť sepse a možným katastrofickým scenárom.

Osobitne ďakujem pánovi doktorovi Volodymyr Gabovda, ktorý ranu otvoril, vyčistil tak profesionálne, že sa hnis už v takom pomere nešíril a postupne začal degradovať v tele. Vďaka jeho odporúčaniu antibiotík a zhodnotenie situácie, dal podnet na prešetrenie krčnej časti. Pán doktor vybavil konzultácie priamo na mieste vo veľmi rýchlom čase. Touto cestou sa chcem poďakovať pani doktorke Marianna Shkriuba, ktorá problém dôsledne vyšetrila, určila diagnózu, odporúčania a navrhla liečbu. Veľká vďaka sestričkám a celému persnonálu za ukážkový prístup. Veľmi si vážim vašu prácu a môžem povedať, že ste ma zachránili od najhoršieho.

Želám všetko najlepšie, veľa zdravia, pevných nervov. Ste pýchou nášho zdravotníctva.

Ďakujem, so srdečným pozdravom

Juraj

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021