Vďaka za pomoc a podporu pri burze prác pacientov Psychiatrického oddelenia

17 júna, 2024
FNsP-NZ-Vdaka-za-pomoc-a-podporu-pri-burze-prac-pacientov-Psychiatrickeho-oddelenia-12-1200x871.jpg

Dňa 7.6.2024 sa konala vo vestibule monobloku FNsP v Nových Zámkoch výstava a burza prác pacientov Psychiatrickeho oddelenia. Touto cestou by som sa chcela poďakovať každému, kto čo i len najmenšou pomocou prispel k jej úspešnej realizácii. Ďakujem kolegom ergoterapeutom Andrei Ninisovej a Júliusovi Lakatosovi, bez ktorých obetavej mravenčej každodennej práce a vedenia, by také úžasné pacientske diela nevznikli. Ďakujem im, a každému, kto pomáha neúnavne zabezpečiť materiál a podmienky k tomu, aby diela mali z čoho a kde vzniknúť. Ďakujem dobrovoľníčke Karin Klobučníkovej za jej pomoc a účasť na predajnej akcii.

Vyjadrujem svoje poďakovanie aj kolegovi z oddelenia IT Stanislavovi Szenczimu, vďaka ktorému už roky máme možnosť na stránkach nemocnice vidieť výsledky nášho spoločného snaženia prostredníctvom krásnych fotografií.

Veľká vďaka patrí kolegom a zamestnancom FNsP Nové Zámky, ktorí možno prvý krát prišli a podporili nás svojim záujmom, dobrým slovom, či kúpou výrobku. O to srdečnejšie vítam podporu kolegov, ktorí sú už našimi pravidelnými návštevníkmi, nevynechajú žiadnu našu predajnú výstavy a už dopredu očakávajú ďalšiu, aby prišli k nám na pár slov pookriať, pozrieť, pochváliť, podporiť nás a aj nakúpiť nové kreatívne výrobky.

V neposlednej, a zároveň v najvyššej miere chcem poďakovať našim „zraneným dušičkám“, bez ktorých by sa tieto výstavy nikdy nemohli zrealizovať. Napriek svojej chorobe sú to ľudia s láskavým srdiečkom a krásnou dušičkou, čo každodennou svojou prácou vpisujú do svojich „malých veľkých diel“. I keď mnohí ani netušia, aké zlaté ručičky majú, každoročné úspechy v predaji týchto prác len potvrdzujú, aké sú tieto dielka vzácne, žiadané a očakávané. Aj z osobnej skúsenosti a skúsenosti kolegov vieme, akú obrovskú radosť tieto diela spôsobujú nielen kupujúcim, ale aj tým, ktorí sú týmito výrobkami obdarovaní. Nech sú pre našich pacientov nasledovné fotky iba potvrdením pravdivosti mojich slov.

Ešte raz, vyjadrujem obrovské ĎAKUJEM každému za pomoc a podporu

 

Mgr. Beďa Visnyei, vedúca sestra Psychiatrického oddelenia

 

 

 


logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021