Napísali nám…

11 júna, 2024
Napisali-nam-04-1200x900.png

Pred pár dňami som absolvovala operáciu na Vašom oddelení chirurgie 9. poschodie . Veľmi pekne ďakujem celému kolektívu doktorov, sestričiek, ošetrovateľov a všetkých ktorí sa veľmi pekne starajú o všetkých pacientov. Všetci boli veľmi milí, starostliví a empatickí ku každému.
Prajem zo srdca celému kolektívu veľa síl do Vašej práce.

ĎAKUJEM, Valéria


 

Dobrý deň.

Touto cestou by som chcela poďakovať primárovi Mudr.Aleksander Grygorikovi na Gynekologicko-pôrodnickej klinike FNsP NZ a jeho týmu za perfektne prevedenú operáciu zo dňa 14.5. 2024.
Ďakujem tiež personálu na oddelení za ich vľúdny prístup a ochotu pomáhať. Som veľmi spokojná s oddelením Gyn. pôr. klinika na II. poschodí a ešte raz vyjadrujem veľkú vďaku.

Agneša


 

Dobrý deň,

týmto by som chcela vyjadriť veľké poďakovanie MUDr. Erikovi Feszlerovi z odd. úrazovej traumatológie za empatický, ľudský a profesionálny prístup pri diagnostike a ošetrení mojej nohy po úraze.
Ešte raz veľmi pekne ďakujem a som rada, že existujú lekári, ktorý sa zaujímajú o pacienta a venujú mu svoj čas.

Jana


 

Dobrý deň pán riaditeľ,

Chcel by som takto verejne poďakovať vášmu zamestnancovi MUDr. Erikovi Feszlerovi, ale tiež celému personálu z Oddelenia úrazovej chirurgie vašej nemocnice za profesionálny prístup, ochotu, obetavosť, empatiu a odbornosť pri riešení problému so zlomenou nohou mojej manželky. Nakoľko som mal s týmto oddelením nedávnu skúsenosť aj ja osobne, môžem s plnou vážnosťou povedať, že sa nejedná len o jednorazový prípad v prístupe k pacientovi, ale o dlhodobú profesionalitu zamestnancov tohto oddelenia, za čo im patrí obrovská vďaka, pretože takto, svojim osobným príkladom prispievajú k zlepšeniu pohľadu na kvality zdravotníctva nielen vo vašej nemocnici, ale na celom Slovensku.

S pozdravom

pplk. Mgr. Branislav Hodrušský
riaditeľ | Okresné riaditeľstvo HaZZ v Nových Zámkoch


 

Dobrý večer,

chcela by som sa poďakovať lekárom,sestričkam na urgentneDnes 28.6. v cace cca 7:00 ma priviezli pracovníci RZP sluzby po dopravnej nehode v dezolátnom stave.Vase rychle konanie, pomoc bola neskutočne obdivuhodná patrí Vam jedno obrovské Ďakujem za milí prístup,ľudské zaobchádzanie a najdôležitejšie za obrovskú a rýchlu pomoc.
Dúfam a verím, že sa nájde viac ľudí , ktorý vašu prácu ocenia a budú Vám vďačný pri záchrane ich života alebo ich blízkych.

Ešte raz ĎAKUJEM


 

Dobrý deň.

Touto cestou sa chcem poďakovať za perfektnú a milú starostlivosť na geriatrickom oddelení. Moja mamka bola hospitalizovaná na danom oddelení u pani primárky MUDr.Prusákovej. Veľmi si chválila personál, od ošetrovateľov, sestričky, lekárov a pani primárku.

Pri návšteve som si všimla, že aj k ostatným pacientom sa správali veľmi pekne a s úctou. Ja som ohľadom jej zdravotného stavu vždy dostala presné informácie a po prepustení informáciu o ďalšom  priebehu liečby.

Veľká vďaka.

Darina


 

Dakujeme vsetkym zamestnancom Orl oddelenia za prikladnu starostlivost pocas nasho pobytu v dnoch 29.5.- 3.6. Pacient: Viliam


 

Vážený pán riaditeľ. Touto cestou chcem vysloviť “ úprimné poďakovanie “ za starostlivosť, ktorá  mi bola poskytnutá počas mojej hospitalizácie, od 22.05.24 až 30.05.24, na 11 poschodí V.

Poďakovať sa chcem MUDr Baloghovi, ktorý ma prijal na CPO, za ľudský a profesionálny prístup k pacientovi. Taktiež veľké poďakovanie  patrí  lekárom, zdravotným sestrám a ošetrovateľkám, ktorí sa počas mojej hospitalizácie starali o môj zdravotný stav, za ich odborný a ľudský  prístup. Bol som milo prekvapený stravou, ktorú som počas hospitalizácie dostával.

Na záver ešte raz ďakujem;

S pozdravom Miroslav

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021