Napísali nám…

31 mája, 2024
Napisali-nam-04-1200x900.png

 

Touto cestou chcem vyjadriť svoje poďakovanie všetkým sestričkám, výnimočne operačné oddelenie, za ich ochotu, sústredenie na špičkovú a kvalitnú prácu vysokú odbornosť vo svojej profesii, trpezlivosť k pacientom, odpovede na ich otázky, keď treba tak ešte raz a ešte raz vysvetliť, a to s úsmevom, láskavo a s úctou k pacientovi. To čo som tento týždeň prežívala na očnom odd. a operačke má až hlboko dotklo bola som dojatá od celého tímu, ešte raz ďakujem a tu citujem od Leonarda da Vinciho “ len ten život sa oplatí žiť, ktorý žijeme pre druhých“. Gratulujem aj vedeniu Nemocnice za takéto oddelenie. S pozdravom Marta


 

Ďakovný list

Vážený pán primár, chcem sa Vám poďakovať za Váš ľudský prístup a dobrosrdečnosť ku mne a liečbu. Tak isto pani doktorkám a sestričkám za ich dobré slová, za láskavosť, keď mi bolo najhoršie. Prajem Vám všetkým veľa zdravia a úspechov, ste všetci 101% oddelenie. Ešte raz Vám ďakujem.

Pacientka Alžbeta


 

FNsP Nové Zámky, Psychiatrické oddelenie

Vec: POĎAKOVANIE

Chcem sa veľmi pekne poďakovať pánu primárovi, pani doktorke Katonovej, Tyukosovej, všetkým doktorom a celému zdravotníckemu personálu za veľmi pekný a ústretový prístup ku mne aj ku všetkým pacientom, ktorý som zažila počas 21 dní môjho liečenia na psychiatrickom oddelení, čo malo veľmi dobrý účinok na moje liečenie a iste aj na liečenie a zdravie iných pacientov. Citeľne som vnímala ich starostlivosť, ochotu, záujem a empatiu. Budem na nich myslieť v modlitbách, aby im to Pán odmenil tu i vo večnosti.

Božena


 

Touto cestou sa chcem aj verejne poďakovať lekárovi Neuroligickej kliniky, za jeho bezhraničnú trpezlivosť a odbornosť pri dnešnom vyšetrení môjho manžela. Ďakujeme pán DOKTOR Szabolcs Szabó! A vďaka Vám a Vašej trpezlivosti a odbornosti, pokračujeme v diagnostike a liečbe!

Juliana


 

Dobrý deň Vám prajem,
touto cestou by som sa rád poďakoval za profesionálny prístup a ochotu lekárom a celému zdravotníckemu personálu na ORL ambulancii vo FNsP Nové Zámky na 13. poschodí.
Dňa 22. 04. 2024 som bol hospitalizovaný vo FNsP Nové Zámky na ORL ambulanciu až do dňa 24. 04. 2024. Počas mojej hospitalizácie som bol spokojný s profesionálnym prístupom lekárov ako aj celého zdravotníckeho personálu.

František


 

Ďakujem celému chirurgickému oddeleniu za všetko čo robia pre pacientov.

Marián


 

Dobrý deň, opakovane som ležala na neurologickej klinike, touto cestou sa chcem poďakovať celému personálu za príkladnú starostlivosť o mňa. Moje veľké ďakujem patrí pánovi primárovi, všetkým lekárom, zdravotným sestrám, ošetrovateľom, sanitárom,upratovačkám, proste, naozaj, všetkým. Ď A K U J E M

Gabriela

 


 

Dobrý deň prajem.

Touto cestou by som sa chcela poďakovať celému oddeleniu Úrazovej chirurgie FNSP NZ pod vedením primára MUDr. Zsolt Góra.
Po mojom nešťastnom páde som absolvovala prvotné vyšetrenia a už v ordinácii som bola milo prekvapená z prístupu ošetrujúceho lekára MUDr. Parubok a sestričky. Meno bohužiaľ neviem, ale môžem povedať že z ich prístupu by si mali brať príklad všetci, ktorí pracujú v zdravotníctve.

Následne dňa 23.4.2024 som bola hospitalizovaná, kde ma taktiež prekvapil milý, ochotný a ľudský prístup celého oddelenia, vrátane ošetrovateľov, sestričiek, a môjho ošetrujúceho lekára MUDr .Martina Kotreca. Taktiež sa chcem podakovať aj môjmu operatérovi MUDr. Marián Soboňa.

Ďakujem ešte raz.

S pozdravom Antónia

 


 

Týmto by som sa chcel poďakovať všetkým lekárom, sestrám, ošetrovateľom, upratovačkam na Internom oddelení na 11.p.-muzi, za profesionálny a ľudský prístup počas mojej hospitalizácie. Taktiež som si všimol, že ku všetkým pacientom bol prístup rovnaký, ako k mojej osobe.

Veľká vďaka! Igor.

 


 

Dobrý večer. Chcela by som verejne poďakovať ako matka,za starostlivosť o moju  skoro 4 ročnú dcérku Ninku, počas pobytu v pediatrickej klinike, veľké deti, keď tam bola hospitalizovaná na predoperačné vyšetrenie očka,v ktorom mala cudzí predmet a išla pod celkovú anestézu. Raz som na toto oddelenie poďakovanie napísala a urobím to znova, pretože boli všetci veľmi milý.A to čo vomne zanechalo naozaj hlboké emócie,bol prístup personálu na očnom oddelení a tiež po zákroku na zobúdzačke. Nejde len o prístup profesionálny,ale práve ten ľudský. Ten záujem ľudí okolo, ktorý sa vôbec  nemuseli pri dcérke zastaviť, nijakým spôsobom sa starať či tam to dieťa je či nieje.. Emócie ťažko opísať a energiu ktorú dávali jej,ale aj mne,ako mame ktorá sa bála..

Je to pre mňa niečo,na čo si spomeniem a zaplaví ma obrovská vďačnosť.  Ako matku sa ma to hlboko dotklo. A považujem za dôležité napísať to, pretože v dnešnej dobe nieje pravidlo,ani samozrejmosť, že sme empatický, starostlivý voči druhým, dokonca ani voči deťom.. To mi určite dáte za pravdu. A možno nie každý pochopí tento príspevok,ale mne to nevadí. Z niektorými sa už asi nestretnem,ale možno sa to k nim dostane a zahreje ich to pri srdci, pretože práve to srdce nám ukázali a ja im za to nesmierne ďakujem. Podotýkam to všetko práve preto,lebo som si s dcérkou zažila aj veľmi škaredé správanie zdravotníckeho personálu v minulosti (nebudem písať kde) a o to viac ma to dojalo.

Takže ešte raz, veľmi pekne ďakujem za to, aký ste na nás boli ❤️ Zahojili ste matke kúsok jazvičky na srdci…Angie

 


 

Chcela by som sa velmi pekne podakovat pani doktorke szmatana  z interneho oddelenia za moju mamu ktora tam lezala v januari je to prijemna uzasna lekarka dakujeme pani doktorka.

Liania

 

logo_biele

Nová nemocnica na Slovenskej ulici č.11 bola slávnostne otvorená 29. 4.1982. mala 795 lôžok. Presťahovaním sa oddelení do novopostavenej nemocnice na opačnom konci mesta, sa v priestoroch pôvodnej nemocnice na Kapisztóryho ulici vytvorili podmienky pre rekonštrukciu miestností pre nové oddelenia a oddelenia dovtedy sídliace mimo areál nemocnice. Bolo tu zriadených niekoľko poliklinických ambulancií.

Nová nemocnica bola vybudovaná s celkovým rozpočtovým nákladom 326 miliónov korún.

Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky © 2021